Economia

Editen una guia de La Cuina de l’Empordanet

La Cuina de l’Empordanet va presentar ahir al matí al restaurant Bo.TiC de Corçà la seva nova guia amb l’assistència dels xefs dels divuit restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès. La nova publicació conté novetats respecte a la guia que es va editar ara fa dos anys. El disseny, n’és una, ja que s’ha donat prioritat a la qualitat de les fotografies, centrades a donar protagonisme als xefs, als seus plats i als paisatges que rodegen els restaurants. Quant als continguts, s’han revisat i s’ha donat entrada a dos nous restaurants: el Saó de Fonteta, dirigit per Vicenç Fajardo –president del col·lectiu–, i el Diferent de Begur, amb Marc Caner al capdavant.

La guia, que s’ha editat en dues versions: una en català i francès i l’altra en castellà i anglès, serveix per donar a conèixer i promocionar els restaurants que integren el col·lectiu. A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix en oficines de turisme i altres punts d’informació. La guia no només està pensada de cara als visitants i turistes, sinó també per al client local.

La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu gastronòmic que aplega un grup de professionals de la cuina i la restauració, i que treballa en la difusió de la cuina del Baix Empordà i dels seus voltants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

QUERALBS

Posicions enrocades en les negociacions per la nova concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

El Cercle d’Economia insta els partits a “sortir del seu bloc” per assolir acords

barcelona
FIGUERES

Tramiten més llicències d’obra major en 5 mesos de 2024 que en tot 2023

FIGUERES

Maneres d’abordar el fracàs

Conseller d'empresaris, expert en lideratge, jove líder europeu (2013-2014) i ambaixador empresarial de Catalunya (2012-2015)

Detenen tres pagesos gironins per les destrosses als pous de l’Alt Empordà

FIGUERES
SALT

Commerzbank posa a la venda l’Espai Gironès per 140 milions d’euros

SALT
economia

Es preveu una campanya de fruita de pinyol “correcta” tot i una caiguda de la producció

Lleida
ECONOMIA

La Xina reaviva la guerra comercial amb la UE amb una investigació antidúmping

BARCELONA

Les botigues de les zones més turístiques ja poden obrir els diumenges

Barcelona