Economia

Veritran creua l’Atlàntic per abordar Europa des de Barcelona

La firma argentina accelera la construcció d’aplicacions mòbils a través de la seva plataforma Low-Code

Gabriela Giannattasio, directora de desenvolupament de negocis per a Veritran a Europa, assegura que la plataforma Low-Code de la firma “redueix la quantitat de perfils digitals que requereix una empresa avui en dia i, a més, el temps que es necessita per construir o millorar les aplicacions mòbils en un 80%”.

Veritran és una companyia global, amb seu central a l’Argentina, que impulsa la transformació digital a través de la seva plataforma Low-Code, una tecnologia que accelera i simplifica la construcció d’aplicacions digitals de negocis per a moltes indústries.

La firma, que té oficines a Xile, Colòmbia, Mèxic i els Estats Units i que opera en la majoria de països del continent americà, ha triat Barcelona per situar la seva seu europea i abordar des d’aquí el continent. “Estem ampliant el nostre mercat cap al sector de les assegurances, el retail i la salut, però el nostre fort és la banca i els pagaments digitals a través de biometria”, explica Giannattasio.

La seguretat és l’aspecte fonamental dins de la construcció de solucions digitals. “Treballem per buscar solucions com la biometria i la tokenització per augmentar al màxim la seguretat, tant per als usuaris com per a les entitats o les institucions”, indica. Però, a més, segons Giannattasio, no només es busca seguretat en les solucions, sinó que “aquestes facilitin també la inclusió financera”.

Des de Barcelona estan centrant tota la seva operativa a expandir-se per Europa. “A hores d’ara estem consolidant l’equip i acabant totes les qüestions legals per estar operatius totalment. Sempre en el nostre creixement de mercats hem anat pas a pas, sense pressa però sense pausa”, afirma. Assegura que en els pròxims mesos Veritran creixerà en “posicionament, visibilitat i en clients de manera directa o a través de socis, tant estratègics com tecnològics”.

Primers mercats.

Anuncia que, de manera no premeditada, estan establint contactes amb possibles companys de viatge als Països Baixos i nòrdics. “Dins la nostra estratègia de creixement, no ho teníem previst per a tant aviat. Havíem pensat en països geogràficament més pròxims i també en el Regne Unit, perquè és una referència en el món de la banca digital i sandbox (entorns controlats), però la nostra tecnologia ha atret possibles socis o clients d’Alemanya, Suècia i els Països Baixos.”

La plataforma Low-Code permet crear aplicacions des de zero, millorar-les o agregar noves funcionalitats sense la necessitat de tenir coneixements de programació. “Els clients no han de prescindir del que ja tenen i del que ja els funciona. El nostre sistema permet afegir o millorar les aplicacions d’una manera molt ràpida i extremadament senzilla. Es tracta d’una eina de personalització”, afirma.

Un altre dels avantatges de la plataforma és que es pot realitzar una sola construcció per a diferents canals (web, mòbil, tauleta, etc.) i per a tots els sistemes operatius. Un estalvi de cost i de temps.

Global

Més de 25.000 milions de transaccions

Veritran, fundada el 2005 per Marcelo González, president i CEO, i Daniel Attar, expresident, va ser pionera a crear aplicacions per a telèfons mòbils quan encara no existien els sistemes operatius Android i iOS. Actualment, la seva plataforma Low-Code està sent utilitzada per més de 50 clients a tot el món i té 25 milions d’usuaris que executen més de 25.000 milions de transaccions a l’any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA