Economia

Gourmet Natural Foods i Embotits Sarquella inverteixen 2,2 MEUR a Cornellà del Terri

Es destinarà a elaborar productes vegetals, ocupa 1.700 metres quadrats i també acollirà una part de logística

L’empresa Gourmet Natural Foods, la línia de productes vegetals d’Embotits Sarquella, ha inaugurat aquest divendres una nova planta per a l’elaboració i distribució de productes vegetals a Cornellà del Terri (Pla de l’Estany). Les noves instal·lacions, situades al polígon industrial de Pont-Xetmar, han suposat una inversió de 2,2 milions d’euros (MEUR). Gourmet Natural Foods, impulsada per Embotits Sarquella l’any 2018, es va crear per oferir al mercat una línia de productes 100% vegetals tant per a la gran distribució com per als sectors del vending i de l’hostaleria. Actualment Gourmet Natural Foods compta amb diferents línies de producció amb patés i cremes vegetals, sota la marca ‘De l’hort’, i també d’hamburgueses vegetals.

El conseller delegat d’Embotits Sarquella i de Gourmet Natural Foods, Rafel Sarquella, ha destacat que “la nostra empresa aposta per la qualitat, l’experiència i la innovació continuada per a oferir uns productes adaptats a les necessitats actuals”. En aquest sentit, ha afegit que “el 2018 vam decidir crear una nova línia de productes vegetals per a gran distribució i pensada especialment per a l’exportació”.

La nova nau que s’ha inaugurat avui, en un acte on ha assistit el conseller d’Economia, Jaume Giró, compta amb 500 metres quadrats que es destinaran a obrador per a productes vegetals i per a nous productes. També disposa de 1.200 metres quadrats que seran per a magatzem i per a l’expedició polivalent (tant per a Gourmet Natural Foods com per a Embotits Sarquella).

“Les nostres instal·lacions actuals a Banyoles no ens permetien seguir creixent i per aquest motiu hem construït aquesta nova nau que, en una primera fase, ens ha de permetre créixer i exportar més”, ha dit el conseller delegat de la firma.

Més de vuit dècades

Embotits Sarquella és una empresa familiar dedicada a l’elaboració d’embotits cuits amb una experiència de més de 80 anys en la indústria càrnica. Actualment treballa a l’empresa la cinquena generació de la família.

L’empresa fabrica productes carnis cuits i especialitats per a l’hostaleria. La companyia, amb una plantilla de més de 40 treballadors, va tancar 2021 amb una facturació de 13,5 MEUR. A més de Catalunya i l’estat espanyol, Sarquella ven els seus productes a una vintena de països entre els quals s’hi inclouen Dinamarca, Romania, Polònia o el Líban.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona