Economia

GiFood creix en usuaris i estudia arribar a Fornells

Té més de 5.000 usuaris registrats i es dedica a la distribució de menjar a domicili

La plataforma digital de repartiment de menjar a domicili GiFood Delivery disposa actualment de més de 5.000 usuaris i més d’una quarantena de restaurants. Tot i que actualment la majoria de comandes s’entreguen a la ciutat de Girona, també reparteixen a Vilablareix, Salt, Sarrià de Ter i Sant Gregori i estan estudiant ampliar el servei i arribar també a Fornells de la Selva.

GiFood Delivery és un projecte gastronòmic i empresarial, impulsat per Albert Canyades i Cinta Rosell, que va néixer en plena pandèmia –l’octubre del 2020–, “després de veure la problemàtica que tenien els restauradors, que estaven limitats per les restriccions i per millorar el que feien les grans plataformes”. Van muntar una aplicació mòbil per col·laborar amb restaurants de la ciutat de Girona, als quals els compren els productes que s’ofereixen a través de l’app, per vendre’ls a l’usuari final afegint-hi el servei tecnològic i logístic per a la seva entrega. A l’app també hi ha una opció take away, amb la qual es pot fer una comanda des de qualsevol municipi i recollir-la al restaurant.

Van començar amb tres bicicletes elèctriques, sis restaurants i tres treballadors i actualment ja disposen d’un equip de 10 persones, que tenen “un contracte laboral i un sou just”, tres motos elèctriques de la marca Silence i vuit bicicletes elèctriques. I els restaurants són de diferents tipus de cuina: mediterrània, asiàtica, italiana, llatinoamericana, hawaiana i americana. I, tot i que totes les tipologies de menjar estan molt ben valorades pels usuaris, “les hamburgueses, les pizzes i el sushi són els més sol·licitats”.

Rosell assegura que de moment no volen créixer en restaurants però sí en clients –diàriament se’n registren quatre o cinc de nous. “Ens agrada cuidar els restaurants que tenim. Com més restaurants, menys comandes rebran, i això no ens interessa”, manté la cofundadora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’empleat sènior, la resposta a la falta de professionals

Barcelona

Dona i gran, la doble barrera per emprendre

barcelona
Sara de la Rica
Catedràtica d'Economia de la Universitat del País Basc

“La discriminació per edat és un fet provat en el mercat de treball”

barcelona
Mons Badia,
presidenta del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

“El respecte pel medi ambient fomenta el creixement econòmic”

Barcelona
ECONOMIA

Puja la despesa dels turistes a les comarques de Barcelona

Barcelona

Canmartex potencia l’R+D en les noves teixidores

Argentona (Maresme)

Ferrimax prepara el talonari i l’organització per créixer

Sant Fost de Campsentelles
economia

El BBVA presenta oficialment l’OPA al Sabadell en les condicions previstes

barcelona
ECONOMIA

La nova marca turística de Santa Susanna distingeix la sostenibilitat i la innovació

SANTA SUSANNA