Economia

Bruno Vassari vol vendre a cinc nous països cada any

La firma catalana, que dissenya i produeix productes de bellesa, creix a fora

Bruno Vassari, la firma familiar catalana de cosmètica professional, fa una nova aposta per la internacionalització i planeja obrir entre quatre i cinc mercats nous a l’any durant els propers exercicis.

Ara com ara, el 65% de la xifra de negoci de la companyia prové de l’exterior, principalment de l’Europa de l’Est i d’Àsia, i la voluntat és ampliar presència al centre d’Europa. “Malgrat les incerteses, el sector de la bellesa i l’estètica creix globalment al voltant del 10% anual: hi ha una preocupació més gran per envellir bé, i cada cop els tractaments es comencen a fer més d’hora”, explica Francisco Llovet, fundador de Bruno Vassari.

La companyia disposa de 230 referències que venen o bé directament, o bé amb firmes distribuïdores internacionals, només a salons de bellesa i i centres d’estètica. “Els productes els fan servir als centres d’estètica o els venen les esteticistes, és la nostra garantia que tenen l’aplicabilitat més professional possible”, explica Ana Llovet, filla del fundador i segona generació, ara al capdavant de la companyia.

En els darrers anys, Bruno Vassari ha tingut una projecció ascendent, que es interrompre el 2020 per la covid, quan van patir una forta davallada en les vendes del -23%, però de la qual finalment es van recuperar l’any passat, amb una facturació de 3,6 milions d’euros. Enguany l’aspiració és assolir els 4 milions d’euros, impulsats per les vendes internacionals i les noves creacions. “Cada any traiem al mercat formulacions innovadores que desenvolupem internament”, explica Llovet.

De fet, Bruno Vassari és una companyia que té el control de tota la cadena de valor, des del disseny i el desenvolupament fins a la producció i la distribució. “Fabriquem al mateix laboratori, ubicat prop de Barcelona, des de fa quaranta anys i tenim un centre logístic propi a la vora”, afegeix. L’empresa la va crear Francisco Llovet, l’any 1984, junt a uns altres socis que havien estat vinculats al món del sector de la cosmètica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona