Economia

Roigé és reelegida per unanimitat com a presidenta de la Cambra de Tarragona

Anuncia la inauguració d’un nou centre de formació i el redoblament d’esforços de la institució en els àmbits d’infraestructures i inversions

Laura Roigé ha estat reelegida per unanimitat presidenta de la Cambra de Tarragona, de manera que l’empresària continuarà liderant la institució quatre anys més, fins a l’any 2027. En el ple de constitució celebrat aquest dimarts a la tarda, Roigé ha afirmat que se centrarà a continuar fent de la cambra tarragonina un “referent actiu” de la societat civil i un “actor imprescindible” en el foment de l’emprenedoria, la captació d’inversions, la transformació digital de les empreses i la projecció exterior del territori. A més, el comitè executiu de la corporació estarà format per Javier Sancho, que ocuparà el càrrec de vicepresident primer; Fernando Aldecoa com a vicepresident segon i Lluís Colet i Ramon Marsal seran vicepresident tercer i tresorer, respectivament.

En el seu discurs, recollit per l’ACN, Roigé ha anunciat la inauguració d’un nou centre de formació equipat amb unes modernes aules interactives dotades de les tecnologies més avançades. Pel que fa a les infraestructures, també ha dit que “redoblarà esforços” en la tasca de presentar davant les administracions solucions i propostes per fer front a la “necessitat de disposar de les inversions i millores necessàries per a garantir la competitivitat” de les empreses i la seguretat en la mobilitat de les persones.

Pionera a l’entitat

Roigé es va convertir en la primera presidenta de la cambra tarragonina, amb prop de 140 anys d’història, el 18 de desembre de 2017. Té una àmplia trajectòria dins el teixit associatiu i empresarial de les comarques de Tarragona. Va accedir al ple de la corporació l’any 1995 i al comitè executiu el 2006. Ha estat vicepresidenta de la patronal Cepta i vicepresidenta i membre del comitè executiu de Pimec.

Empresària vinculada al sector del transport i serveis a l’hostaleria, Roigé ha compaginat aquesta activitat amb el vessant solidària. També ha focalitzat la seva activitat en el foment de l’emprenedoria en femení. Així, el 1995 va crear l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona (ADEE), que l’any 2000 es va integrar a la Business Professional Women Internacional.

A més, ha presidit el Fòrum Fem Talent i ha format part de la CEOE en representació de la Federació BPW Spain. Entre els reconeixements que ha rebut destaquen la Placa President Macià, atorgada per la Generalitat de Catalunya; la Clau d’Or de la Cambra de Tarragona i el Premi a la Trajectòria Empresarial de Foment del Treball.

Actualment, és també membre del Consell d’Administració del Port de Tarragona i membre del Comitè Executiu del Consell de Cambres de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA