Economia

Calsina Carré amplia la seu central amb 200 places més de pàrquing

La multinacional Calsina Carré amplia la seva seu central a Pont de Molins donant capacitat a 200 places addicionals de pàrquing i sumant un total de 121.000 m2 de superfície. Concretament, ha ampliat el parking en 26.000 m2 addicionals, per a poder donar servei a la creixent entrada diària de vehicles, que ja supera els 2.000. En un comunicat, la multinacional explica que es troba en continu desenvolupament i que té previsió d’augmentar els serveis que ofereix, amb l’obertura de noves infraestructures, així com amb l’ampliació de la capacitat del parking. El projecte conclourà el 2027 amb 25 milions d’euros d’inversió, 150.000 m2 de superfície i més de 800 places de parking disponibles per a transportistes externs a Calsina Carré.

A finals de 2022 Calsina Carré va presentar un nou projecte, posant les instal·lacions de la seva seu central de Pont de Molins a disposició de transportistes externs. El projecte va néixer de la visió i compromís de la companyia de cobrir una necessitat en el sector: la falta d’infraestructures dignes i segures per a transportistes i, en conseqüència, l’escassetat de conductors. L’anomenat Calsina Carré Services és un hub logístic que proporciona serveis de qualitat al conductor i al vehicle al llarg del seu trajecte, tot prioritzant els més alts estàndards de seguretat: parking vídeo vigilat, gasolinera, túnel de rentat, dutxes, recanvi de pneumàtics, etc.

Calsina Carré Transports & Logistics és una multinacional familiar que es va fundar el 1971 a Figueres. Actualment, la seu central es troba a Pont de Molins i consta d’altres seus repartides en 8 països. Opera a Europa i al Nord d’Àfrica i disposa d’una flota integrada per més de 1.000 vehicles, així com magatzems logístics propis. El grup se situa entre els 3 primers operadors en el rànquing d’empreses de transport d’indústria al Marroc i acumula 20 anys d’experiència en el mercat magrebí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA