Economia

societat

L’ISE creix un 27% i bat el seu rècord històric amb gairebé 74.000 visitants

La pròxima edició es farà del 4 al 7 de febrer de 2025

Coincidint amb el vintè aniversari, la fira del sector audiovisual ISE ha trencat tots els rècords i ha assolit el major nombre de visitants de la seva història: 73.891 congressistes únics de 162 països, segons informa l’organització.

Això representa un creixement del 27% en comparació a l’edició de l’any passat. El dia amb més afluència va ser dimecres, durant la segona jornada, amb un afluència de 51.617 persones que també va suposar un màxim històric, gairebé un 22% més que l’anterior rècord en un dia.

El director general de la fira audiovisual, Mike Blackman, ha celebrat aquests números i sosté que l’edició d’enguany “no només ha reflectit les tecnologies d’avantguarda que defineixen la nostra indústria, sinó que també ha servit com a testimoni de l’esperit de creativitat i col·laboració del sector”.

172.627 visites

El nombre total de visites sumant els quatre dies s’eleva a les 172.627, que ha suposat també “l’ocupació rècord” en places hoteleres, bars i locals d’oci de la ciutat. L’edició del 20è aniversari ha tingut el major nombre d’expositors (1.408), i d’ocupació de superfície (82.000 metres quadrats).

L’ISE tornarà a Barcelona l’any que vinent i s’organitzarà del 4 al 7 de febrer de 2025, una altra vegada a Gran Via Fira de Barcelona. El director general d’aquesta instal·lació, Constantí Serrallonga, fa un balanç “positiu” de l’ISE i destaca “el llegat que deixa en l’ecosistema empresarial i audiovisual català”, més enllà dels dies que s’organitza l’esdeveniment. Serrallonga constata que enguany la cita “ha crescut de forma significativa” i recalca que ja s’ha convertit en un saló “líder internacional”.

Tendències principals

El president del Clúster Audiovisual de Catalunya, Miquel Rutllant, ha fet un repàs per les tendències més importants que s’han vist enguany al’ISE. D’una banda ha posat de relleu “la importància dels drons en grans espectacles audiovisuals” i, de l’altra, la implantació progressiva d’instal·lacions d’immersió a Barcelona. També apunta a l’aplicació de la realitat virtual “no només en la cultura”, sinó també en altres àmbits com l’educació i la sanitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mig miler de persones demanen reduir la jornada i acabar amb la “precarietat” al sector turístic

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona

Finalitza el tall a la C-66 per protestar contra la gestió de la sequera

la pera
QUERALBS

FGC i Queralbs arriben a un principi d’acord per la gestió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

Rècord d’inversió estrangera a les Terres de l’Ebre en cinc anys

Tortosa
economia

El BBVA explora una possible fusió amb el Banc Sabadell

barcelona
economia

La zona euro deixa enrere la recessió tècnica

barcelona
economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA