Economia

economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

El salo de productes del mar més gran del mon tindrà un impacte de més de 156 milions d’euros

L’edició més gran de Seafood Expo Global/Seafood Processing Global obre les portes demà a Barcelona, amb 2.244 empreses expositores de 87 països. La 30a edició serà la més gran de la seva història (51.248 metres quadrats nets) i reunirà la indústria mundial de productes del mar per oferir una valuosa plataforma de negocis cara a cara a escala global. Es calcula que tindrà un impacte econòmic de més de 156 milions d’euros.

Estem parlant que el Seafood és el tercer any al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Es tracta de la fira comercial global més diversa del món per a la indústria dels productes del mar i reunirà els principals actors de tot el món: proveïdors de productes del mar, equips, envasos i serveis, compradors del sector minorista, empreses de serveis d’alimentació i distribució, importadors, líders governamentals i de la indústria.

“Per a la 30ª edició de l’esdeveniment, hem ampliat a un altre hall, convertint-lo en l’edició més gran de la història de l’esdeveniment en termes de metres quadrats nets d’espai d’exposició”, manté Wynter Courmont, vicepresidenta de Productes del Mar a Diversified Communications, l’organitzador. “L’any passat, l’esdeveniment va reunir més de 34.000 professionals del sector dels productes del mar d’arreu del món, convertint-lo en un esdeveniment molt divers i internacional. Durant els pròxims tres dies, la ciutat de Barcelona es convertirà en un centre internacional de negoci dels productes del mar, i esperem un impacte econòmic estimat de més de 156 milions d’euros per a la ciutat”, ha assegurat.

Dels 2.244 expositors, 657 empreses mostraran els seus productes per primera vegada en almenys dues edicions, i moltes d’elles per primera vegada.

De Mercabarna

Entre els expositors n’hi ha diversos de catalans i de l’Estat, alguns que tenen les seves instal·lacions principals a Mercabarna. És el cas de les empreses Arrom, Alfrisa - Alimentos Friorizados, Congelados y especializados Barrufet, Pasapesca, Lerøy Seafood Group, Cocedero de Mariscos, Maresmar. Frime, Manet Import, Azurmar, Arpfish, Grupo Videla, Grupo Confremar (Consignaciones del mar), Krustagroupi Casa Somorrostro (Silamar).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Puig s’estrena a borsa amb una pujada superior al 4%

barcelona
economia

ERC, Comuns i la CUP es comprometen a convalidar la regulació dels lloguers de temporada

barcelona
Economia

El turisme internacional s’enfila fins als 3,3 milions el primer trimestre de 2024

Barcelona
CONFLICTE LABORAL

Els treballadors de Llansà en vaga reben el suport de transportistes de Roca

GIRONA
OCDE

L’OCDE eleva tres dècimes la previsió de creixement del PIB espanyol

economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ