L'empresa tèxtil que comercialitza Polo Sur fa fora el 37% de la plantilla

L'empresa Ramaní, situada a Sant Andreu de la Barca i que comercialitza les marques Polo Sur, Factory Store i Wiliam Five, ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per acomiadar 24 treballadors, un 37% de la plantilla, segons va denunciar ahir el sindicat CCOO.

Segons el sindicat, que ha convocat cinc dies de vaga de protesta, l'empresa ha al·legat dificultats econòmiques per presentar l'ERO, «malgrat que no hi ha hagut pèrdues en els últims exercicis». A més, el sindicat ha denunciat que la política de l'empresa ha consistit a «descapitalitzar-se» transferint els seus beneficis i propietats a un entramat de societats immobiliàries, el principal accionista de les quals, com a Ramani, és Raimundo Gutiérrez.

El comitè d'empresa ha convocat cinc dies de vaga, els primers dels quals seran avui divendres i demà dissabte. Ramani, amb 25 anys d'història a Sant Andreu de la Barca, treballa amb les marques comercials William Five, Factory Store i Polo Sur, té nou botigues a Barcelona dedicades al comerç tèxtil i té presència en la majoria de capitals de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.