La companyia farmacèutica Mylan inaugura un nou centre logístic a Lliça d'Amunt

Les comandes podran arribar al seu destí en un màxim de quatre dies

El centre de Lliçà està dotat de les més modernes tecnologies per a guardar i conservar medicaments, centralitzarà la distribució dels 177 fàrmacs que comercialitza a l'Estat i preveu que abans de la fi d'any en comercialitzi 65 més. Les instal·lacions de Mylan a Lliçà ocupen una superfície total de 3.000 m2.

Segons Josep Longán, director general de Mylan España, «l'obertura del centre de Lliçà s'inscriu de ple en la filosofia de Mylan como companyia orientada a prestar el millor servei als seus clientes».

Actualment Mylan té capacitat per arribar al 100% de les farmàcies a l'Estat espanyol, unes 20.000 en total. Amb la inauguració del centre logístic de Lliçà, 6.500 seran ateses directament per la companyia, cosa que suposa una iniciativa pionera en el sector.

El centro logístic de Mylan a Lliçà està preparat per a proveir els seus clients en un termini màxim de 4 dies, a contar des de la data de la comanda i pot subministrar des de grans volums a farmacèutics a quantitats petites, gràcies a un precís sistema de picking que incorpora les últimes tecnologies en control de qualitat de processos.

Mylan parteix d'una experiència de 10 anys en el mercat nacional, ocupant actualment el tercer lloc del rànquing de laboratoris a l'Estat espanyol. La companyia es troba immersa en ple procés de rebranding després de l' adquisició del negoci de genèrics de Merck, els medicaments de la qual es comercialitzen ara sota la marca Mylan.

Mylan subministra actualment un total de 177 fàrmacs, entre medicaments especials i genèrics, con una forta especialització en les àrees d'oncologia, urologia i sistema nerviós central. Entre las especialitats destaquen els medicaments per al tractament de patologies respiratòries i las al·lèrgies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
comerç

Els oficis no troben relleu entre els joves

Barcelona
economia

Biocultura Barcelona arriba al Sant Jordi amb la trenta edició

Barcelona

Sor Lucía Caram i el cantautor Sergi Carbonell, premis Climent Guitart

LLORET de mar
ECONOMIA

Oshkosh compra l’empresa manresana AUSA, de vehicles industrials

MANRESA

Conveni entre la Unió d’empresaris d’hostaleria Costa Brava i Caixabank

GIRONA
Unió europea

La CE demana explicacions a X per haver reduït els moderadors de continguts

barcelona
economia

El PIB català creix un 2,6% al primer trimestre

barcelona

Barcelona, entre les deu ciutats més resilients del món

barcelona
economia

El govern espanyol i els sindicats acorden la reforma del subsidi d’atur sense el suport de la patronal

barcelona