Empreses

Mercadona obrirà dos supermercats més a Lleida i arribarà a la desena a Ponent

La cadena de supermercats Mercadona té previst obrir dues superfícies comercials més a Lleida l'any que ve, segons va explicar l'alcalde de la capital del Segrià, Àngel Ros. Un dels supermercats se situarà a l'àrea d'expansió comercial del barri de Cappont, i l'altre es construirà a l'avinguda Rovira Roure, ben a prop de l'hospital Arnau de Vilanova. Aquest últim inclourà un hotel a les plantes superiors. Els supermercats mantindran l'estructura de la resta d'establiments de la cadena, és a dir, tindran entre 1.300 i 1.500 metres quadrats de superfície de venda.

Amb aquestes dues obertures, Mercadona disposarà de fins a set establiments a la capital de Ponent, a més dels que ja té a Balaguer, Tàrrega i Mollerussa.

Mercadona ja té més de 1.400 supermercats arreu de l'Estat, suma uns 70.000 treballadors i uns 4,6 milions de clients, segons dades de l'empresa.

Més mitjanes superfícies

Aquestes dues obertures comercials a Lleida tindran continuïtat amb tres més que l'Ajuntament assegura que ja té signades. Una d'aquestes serà un hipermercat de la marca francesa Brico Depot. Serà un establiment d'uns 4.000 metres quadrats de superfície de venda que es construirà durant el 2013, també al costat de l'Arnau de Vilanova.

Un altre centre comercial que ja està en fase de projecte és l'anomenat Vallrufea, que vora l'N-II en direcció a Saragossa preveu combinar espais comercials amb establiments lúdics i de restauració. Per ara, l'Ajuntament no ha fet públic cap altre contracte, malgrat que negocia amb més operadors.

Lleida ha estat històricament la capital catalana amb menys mitjanes i grans superfícies comercials, però des de fa cinc anys s'ha girat la tendència. Aquest mes han obert també un supermercat Esclat i un establiment de la firma Media Markt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona

Finalitza el tall a la C-66 per protestar contra la gestió de la sequera

la pera