La Selva del Camp

Fruselva implanta tecnologia amb capacitat per produir 280 milions d'ampolles l'any

La companyia de producció de sucs i envasat per a l'alimentació Fruselva ha presentat la nova tecnologia que ha implantat per tenir una capacitat de producció de 280 milions d'ampolles l'any, la producció de 26 sabors de sucs i nèctars i l'envasament en diferents formats. La inauguració de la nova línia ha coincidit amb el desè aniversari de la implantació de Go Fruselva, antiga Pago, al polígon de la Selva del Camp. El director general de Fruselva, Xavier Martínez, també ha donat a conèixer les inversions previstes per produir nous formats, com ara l'envàs PET i el Tetra Brick. Les inversions han de servir per desenvolupar una marca de distribució i una de pròpia, que es comercialitzarà amb el nom de Natural Fruit. La planta és propietat del grup reusenc TQ Tecnol des del gener del 2008, quan la va adquirir a l'austríaca Pago Fruchtsäfte SL, i produeix els sucs de la marca per al mercat estatal, França i Portugal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.