Economia

IBIAE reclama al Consell que el finançament fluïsca de forma real a les empreses

L'associació d'empresaris d'Ibi ha reclamat que es faça efectiu el finançament a les empreses per part de les entitats bancàries a preus assequibles amb la finalitat d'afavorir la sortida de la crisi

La petició al conseller fou formulada en la reunió que Buch va mantenir en la vesprada de dimecres en la seua visita a les instal·lacions d'AIJU d'Ibi per reunir-se amb empresaris de la comarca i membres polítics de la localitat, entre els quals es trobava Rafael Serralta, alcalde de la ciutat.

En l'encontre Máximo Buch va informar al voltant de la necessitat d'eliminar burocràcia en benefici de les empreses, pel que per aquest motiu, el Govern valencià aposta per reduir els tràmits administratius amb les empreses. Amb la finalitat d'aconseguir aquest objectiu, la Generalitat ha posat al servei de les empreses un apartat en el web de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial on poden valorar les 10 normes que afecten a l'activitat de l'empresa amb la finalitat d'eliminar definitivament les més votades.

Soledad Gutiérrez, presidenta d'IBIAE, a banda de demanar al conseller que es facilite el finançament, també va destacar l'elevat cost de l'energia que en l'actualitat està afectant a les empreses i les resta competitivitat front a d'altres de països europeus. Així mateix, també va recordar la importància que té la implantació de sistemes de productivitat en les pymes , així com la temàtica de la subestació elèctrica de la Foia de Castalla, exigint un vegada més la seua construcció tan necessària per no limitar el creixement de les empreses de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Consolidar un monopoli?
l’anàlisi

Consolidar un monopoli?

economia

OPA hostil del BBVA al Sabadell amb acomiadaments

madrid
economia

Rebuig frontal a una OPA que es cola en la campanya

barcelona
Alemanya

Protesten contra l’ampliació d’una fàbrica de Tesla

Barcelona

Un centenar de professionals, en la VI Jornada d’Auditoria i Comptabilitat

girona
economia

Arxivada la segona causa contra Shakira per frau fiscal

barcelona
ECONOMIA

Els tractors tallen el centre Tarragona per reclamar una millor gestió de l’aigua

Tarragona
Economia

El BBVA promet reforçar el compromís amb Catalunya en l’opa hostil al Sabadell

madrid
economia

Comença la campanya de l’albercoc al Baix Segre

Seròs