Economia

Ibi posa en marxa el seu Quadern de Vendes

Es tracta d'un document que mostre els avantatges competitius que qualsevol empresa pot tenir per establir-se a Ibi

Amb l'objectiu d'incrementar i facilitar la implantació de noves empreses al municipi d'Ibi, així com recolzar la sortida de la indústria a l'exterior, la regidoria d'Indústria i Ocupació ha engegat l'elaboració del Quadern de Vendes d'Ibi.

Es tracta d'un document que mostre els avantatges competitius que qualsevol empresa pot tenir per establir-se a Ibi, no només quant a comunicacions i infraestructures, sinó també per la ubicació en un entorn que compta amb una infinitat de proveïdors que poden completar tot el seu procés de producció.

«La importància de mostrar Ibi com a destinació d'inversions, no és una proposta aïllada que se'ns haja ocorregut , les xifres demostren que existeix una tendència clara d'inversió estrangera en la nostra autonomia, havent-se duplicat el passat any enfront de les dades de 2012», assegura Gloria Llinares, regidoar d'Indústria i Ocupació de l'Ajuntament. La regidora continua afegint que «per això hem de preparar-nos per atreure aquesta inversió, no només amb aquest instrument que deixa patent l'enorme quantitat d'avantatges que suposa implantar-se a Ibi, sinó també a la planificació de nou sòl industrial, tema en el qual estan treballant els meus companys des del Departament d'Urbanisme”.

Per dur a terme aquest projecte, s'han realitzat nombroses reunions amb tècnics de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial -antic IMPIVA-) que han estat els responsables de l'elaboració del projecte Quadern de vendes de la Comunitat Valenciana en la seua globalitat. El mateix va ser presentat a València, estant presents tant l'alcalde d'Ibi , Rafael Serralta, com la regidora Gloria Llinares, sent l'únic alcalde de la província d'Alacant que va assistir al mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

El Sabadell respon: Denuncia el BBVA a la CNMV per vulnerar la llei d’OPAs

barcelona
VIDRERES

L’àrea d'economia va gestionar 67 ofertes de feina el 2023

VIDRERES
Consolidar un monopoli?
l’anàlisi

Consolidar un monopoli?

economia

OPA hostil del BBVA al Sabadell amb acomiadaments

madrid
economia

Rebuig frontal a una OPA que es cola en la campanya

barcelona
Alemanya

Protesten contra l’ampliació d’una fàbrica de Tesla

Barcelona

Un centenar de professionals, en la VI Jornada d’Auditoria i Comptabilitat

girona
economia

Arxivada la segona causa contra Shakira per frau fiscal

barcelona
ECONOMIA

Els tractors tallen el centre Tarragona per reclamar una millor gestió de l’aigua

Tarragona