Economia

Naturgy i Abertis deixen el ple de la Cambra

Catalonia Hotels també abandona una de les “cadires de plata” de l’entitat

Abertis, Naturgy i Catalonia Hotels han decidit abandonar el ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, on ocupaven tres de les denominades “cadires de plata”, destinades a empreses que aporten un mínim de 75.000 euros anuals a la institució.

Fonts d’Abertis van confirmar que el grup no continuarà al ple perquè a partir de l’agost la seva presència a Catalunya serà residual, ja que acaben les concessions de les seves principals autopistes al territori, l’AP-7 i l’AP-2. Les mateixes fonts van admetre també que l’aposta independentista del govern de la Cambra, “no ajuda”.

Al seu torn, Naturgy va assegurar que la seva sortida té a veure amb la revisió de la seva política de participació en institucions públiques. Pel que fa a Hotels Catalonia, fonts de la Cambra van assegurar que l’empresa ha decidit centrar la seva estratègia a combatre els efectes de la crisi de la Covid-19, que ha deixat greument afectat el sector de l’hostaleria.

Davant aquesta situació, la institució ha posat en marxa el que es denomina “eleccions parcials”, i ha obert un termini perquè es presentin empreses que vulguin ocupar els llocs vacants al ple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia