Economia

Economia

Danone inverteix 12 milions en una nova línia a Parets del Vallès

El grup agroalimentari Danone ha anunciat una inversió de 12 milions d’euros a la planta que té a Parets del Vallès. La inversió es destina a la posada en marxa d’una nova línia de producció de referències d’origen vegetal i converteix la fàbrica de Parets en el primer centre de Danone a Europa destinat a l’elaboració d’alternatives vegetals al iogurt amb base de coco i de civada. Aquests productes es destinaran tant al mercat espanyol com a l’internacional i atendran tant les marques Alpro com Activia i Oikos. La de Parets és la primera fàbrica híbrida de Danone, ja que produirà tant productes lactis com alternatives vegetals.

“Cada vegada són més els consumidors que trien opcions vegetals, tant a Europa com a Espanya. Impulsem aquesta tendència per continuar amb una oferta de productes cada vegada més variada, que els permeti incrementar la presència d’alternatives vegetals en la seva alimentació”, assegura a través d’un comunicat el director general de Danone Espanya, Paolo Tafuri. Sota la marca Alpro, Danone té un total de 39 referències alternatives al iogurt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia