Economia

La veterinària Zoetis obté bons resultats, tot i la pandèmia

Zoetis va facturar l’any passat a l’Estat Espanyol 112 milions de dòlars, una xifra similar a la del 2019, tot i haver estat un exercici molt complicat a causa de la pandèmia. Félix Hernáez, director general de la farmacèutica veterinària nord-americana –la qual té una planta i un laboratori a la Vall de Bianya–, afirma que al 2020 l’empresa ha demostrat “la resiliència i el compromís” dels seus equips, que es van adaptar “de forma molt àgil a la situació creada per la Covid-19”.

Creixement

A nivell global la companyia de Nova Jersey va obtenir l’any passat uns ingressos de 6.675 milions de dòlars, amb un benefici net de 1.638 milions (un 9% més que al 2019). L’empresa explica que el sector que més ha influït en el creixement ha estat el dels animals de companyia, amb uns ingressos de 3.652 milions de dòlars, un 17 % més que l’any anterior. D’aquesta manera es va mantenir la tendència, ja registrada en l’exercici anterior, a deixar en un segon terme el segment de productes veterinaris de ramaderia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia