Economia

BANYOLES

Restaurants del Pla de l’Estany

El llibre Parada i fonda. Història de la restauració al Pla de l’Estany (MMV Edicions) es va presentar ahir a la barca de passeig de l’estany de Banyoles, la Tirona. A més de l’autor, Joan Anton Abellán, i del regidor de Cultura de l’Ajuntament banyolí, Miquel Cuenca, hi van assistir cuiners i representants d’alguns dels 61 establiments actuals ressenyats en el volum. També hi va participar l’escriptora Núria Esponellà, que signa el pròleg del llibre. Abellán va rememorar la seva etapa de cuiner i va assenyalar el fet que l’elaboració del volum li ha permès d’aprendre molt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia