Economia

La cadena H&M vol tancar set de les dinou botigues a Catalunya

Planteja un ERO que afectarà un màxim de 1.100 treballadors a l’Estat

La cadena sueca de moda H&M va informar ahir els treballadors que preveu tancar set de les seves dinou botigues a Catalunya, que seran les més afectades pels acomiadaments que ha anunciat, tot i que pretén estendre a tota la plantilla, d’uns 3.000 treballadors, les mesures de modificació substancial de les condicions de treball, segons Efe. L’empresa vol presentar el dia de Sant Jordi un expedient de regulació d’ocupació (ERO), segons va explicar CCOO, i vol modificar les condicions de treball per reduir les hores contractades.

En principi, l’ERO afectarà un màxim de 1.100 treballadors a l’Estat i 94 establiments més es veurien afectats pels acomiadaments. La xifra variarà, segons els sindicats, en funció del nombre de treballadors que acceptin les mesures que es proposin de modificació essencial de les condicions de treball, especialment la mobilitat laboral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia