Economia

Subvencions per dinamitzar l’economia

La Diputació de Girona ha acordat destinar-hi 562.926 euros

La Diputació de Girona destina 562.927,22 euros a projectes i accions de planificació, promoció i desenvolupament local a les comarques gironines. La junta de govern ha resolt la concessió de cinc línies de subvencions per a aquest 2021. Se’n beneficiaran ajuntaments, mancomunitats, consells comarcals, consorcis, societats municipals i entitats no lucratives. El vicepresident primer, Pau Presas, ha destacat la feina feta pel Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local i la celeritat amb la qual s’han dut a terme les convocatòries i les adjudicacions per donar resposta a les necessitats dels ens locals i de la ciutadania.

La primera línia va enfocada a fomentar projectes i accions de promoció econòmica adreçades als membres de la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica de la Diputació. Es repartiran 259.339,03 euros. La segona, amb 87.344,54 euros, és per elaborar documents de planificació sectorial i plans d’actuació de desenvolupament local. La tercera és per fomentar projectes i actuacions de promoció i dinamització del comerç de proximitat. S’hi han assignat 59.243.65 euros. La quarta, amb 32.000 euros, vol potenciar accions i projectes de promoció i dinamització comercial adreçats als membres de la Xarxa de Mercats Sedentaris de la demarcació de Girona. I, finalment, la cinquena línia d’ajuts té com a finalitat donar suport a projectes singulars de desenvolupament econòmic. S’hi destinen 125.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia