Economia

Una cooperativa dona 1.300 litres de llet

La donació forma part de la campanya ‘Cap llar sense aliments’

Lletera Campllong SCCL ha lliurat 1.344 litres de llet com a donatiu en espècie a la campanya Cap llar sense aliments, iniciada l’abril passat per CaixaBank i la Fundació “la Caixa”. En l’acte de lliurament, que es va fer ahir, hi va ser present el vicepresident del Banc dels Aliments de Girona, Josep M. Pagès, i representants de CaixaBank.

Després del començament de la pandèmia, la demanda d’ajuda alimentària persisteix. Els bancs d’aliments de Catalunya han registrat un increment de peticions d’ajut d’un 30% l’últim any. Amb l’objectiu de frenar aquest augment, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank impulsen la segona edició de la campanya solidària Cap llar sense aliments, que l’any 2020 va recollir 700.000 euros a Catalunya i 3,4 milions d’euros al conjunt de l’Estat, amb els quals es van aconseguir 3.600 tones d’aliments bàsics, 785 de les quals, a Catalunya.

Segons la Federació Catalana de Bancs dels Aliments, les quatre demarcacions van atendre l’any passat 60.000 persones més que l’any anterior. Actualment, a Catalunya s’està donant assistència a 256.000 persones. A Girona, els bancs dels aliments atenen en aquests moments 46.600 persones a través de 89 entitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia