Economia

Copernic es finança amb 350.000 euros

La plataforma de creació de comunitats i esdeveniments virtuals dona entrada al seu capital a diversos accionistes, entre els quals destaca 4Founders

L’empresa Copernic, plataforma de creació de comunitats i esdeveniments virtuals, ha tancat la seva primera ronda d’inversió, en què ha aconseguit aixecar 350.000 euros.

Copernic, que vol esdevenir un referent en comunitats virtuals empresarials, ha donat entrada al seu capital a 4Founders, fons de Venture Capital, i altres inversors privats. Com explica Xavier Creis, cofundador de Copernic, “aquesta ampliació de capital ens permetrà seguir desenvolupant la nostra plataforma tecnològica per aconseguir una bona posició entre les més rellevants del sector en el nostre mercat.” La firma amb seu a Barcelona preveu tancar el 2021 amb una facturació de mig milió d’euros, una xifra que podria créixer fins els dos milions d’euros el 2022.

Fundada fa tres anys, Copernic és una plataforma de creació de comunitats i esdeveniments virtuals de la qual actualment en formen part més de 20.000 empreses i mes de 1.000 institucions de l’àmbit econòmic i empresarial. En total, hi ha més de 50.000 usuaris.

La plataforma ofereix més de 50 aplicacions per fer networking i facilita la creació de sales virtuals per celebrar fires, ongressos, taules rodones o xerrades a empreses i institucions. També disposa d’un sistema d’etiquetes, que permet totes les comunitats virtuals oferir i cercar serveis i solucions, tot connectant-les entre elles.

A Copernic hi ha comunitats virtuals de les cambres de comerç d’Espanya, Barcelona, Reus i Manresa; els ajuntaments de Barcelona i Terrassa; Barcelona Activa; la UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya); el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i el centre d’alt rendiment per a emprenedors i innovació corporativa Oryon Universal. Els clústers compten amb un protagonisme especial a Copernic, i entre els 34 que hi ha actius, al fer esment de Secartys, Railgrup, ClusterMoto, Clúster de l’esport (INDESCAT), Clúster de Salut Mental i Clúster de la Moda (MODACC).

Actualment, Copernic treballa en una mitjana de 10 esdeveniments mensuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia