Economia

Josep López-Arena

director Aquadiver-Waterworld

“Aquest inici de temporada no està anant com pensàvem”

El director dels importants parcs aquàtics Aquadiver, a Platja d’Aro i Waterworld, a Lloret de Mar, es mostra, pel que fa al seu sector, molt optimista. “Penso que encara és molt aviat per fer una valoració, i més com està evolucionant tot. Aquesta temporada és molt millor que la del 2020, sense cap mena de dubte.” I hi afegeix: “Tenim molt més turisme internacional, que l’any passat fa ser pràcticament residual.” Les dades són clares: només el 32% del públic que ha visitat aquesta primera quinzena és estranger. Aquesta xifra es manté en els dos parcs, si bé queda lluny del visitant de fora del país en relació amb altres anys en aquest període, que se situaria en el 70% a Waterworld i el 50% a Aquadiver. “Pensàvem que aquesta temporada s’acostaria molt més a la normalitat, com va ser la del 2019, i per les dades epidemiològiques, si més no ara per ara, no serà tan bona com nosaltres pensàvem, si més no al seu inici.” Ara la previsió és que la segona quinzena hi haurà més presència de turista francès i belga als parcs, i això, segons López-Arena, voldrà dir que “estaran allotjats en hotels i càmpings”.

“S’ha de tenir clar – remarca– que aquesta és una situació que va evolucionant cada dia; segurament si vostè i jo parlem la setmana vinent la valoració ja seria diferent. Hem d’estar molt atents a la seva evolució, perquè ens afecta a tots.”

López-Arena és un gran coneixedor d’aquest món perquè ha fet tots els papers de l’auca. Es mostra esperançat que vingui més turisme internacional, perquè el del país, diu, està garantit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia