La Borsa
Més valors
Economia

L’empresa de gelats Dino s’expandeix a Andalusia

Ha situat la botiga a l’emblemàtic hotel Pez Espada de Torremolinos

El nou establiment ha generat cinc llocs de treball

El grup vol ampliar la seva presència al litoral mediterrani

L’empresa de gelats artesans italians Gelati Dino, que té la seu a Empuriabrava, ha iniciat la seva expansió a Andalusia. El nou establiment, el 31è del grup empordanès, està situat a l’hotel Pez Espada, a Torremolinos (Màlaga), catalogat com a bé d’interès cultural i gestionat per la també cadena gironina Med Playa. Amb aquesta nova botiga, de 70 m², l’empresa ha generat cinc llocs de treball.

Fins ara, més enllà de Catalunya Dino tenia botigues a Madrid, Saragossa i Marràqueix. Stefano Rosso, director de marca i tercera generació del negoci, explica: “Dins del pla d’expansió que tenim per a tot l’Estat espanyol ens hem decantat per la Costa del Sol, ja que creiem que el turisme hi allarga més la temporada.” I si tot va bé, segons explica Rosso, de cara a l’any vinent volen obrir una nova botiga a la ciutat de Màlaga i expandir-se també per “més punts del litoral mediterrani”.

A Catalunya, Gelati Dino té el seu gruix de botigues arreu del litoral gironí i a ciutats com Girona i Barcelona. Té un total de 208 treballadors, dividits entre les gelateries i la central d’Empuriabrava. Produeix 450.000 litres de gelat a l’any, el que suposa que anualment fabrica 4,5 milions d’unitats de 100 mil·lilitres. Compra els aliments d’origen i directament al productor.

Dino fabrica, des de fa quatre anys, gelats de gamma ecològica que es troben als supermercats. Distribueix el seu producte a la restauració, amb gustos tradicionals (vainilla, xocolata, sorbets de fruita i cremes de fruits secs) i gastronòmics (foie-gras semicuit de Collverd o pebre de Sichuan). A més, ofereix gelats a mida per als xefs i treballa per a restaurants amb estrella Michelin que busquen gustos curiosos i únics. L’empresa fabrica i prepara ingredients i productes semielaborats per vendre a professionals del gelat artesà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els Fons Europeus: com identificar-los i accedir-hi

barcelona

Noel posa en servei la nova planta d’Olot

OLOT
Brussel·les aposta per una reducció gradual del dèficit i del deute

Brussel·les aposta per una reducció gradual del dèficit i del deute

brussel·les
Nova iniciativa entre el BBVA i El Celler de Can Roca
SOSTENIBILITAT

Nova iniciativa entre el BBVA i El Celler de Can Roca

Els VTC xifren en 430 milions les pèrdues si no es regulen

barcelona
Increment salarial d’un 2,5% en la construcció

Increment salarial d’un 2,5% en la construcció

girona

La Cambra de Comerç inicia un projecte per promocionar productes de turisme sostenible amb xecs de 5.000 euros

barcelona

Weecover aixeca 2,3 milions d’euros

barcelona

Brussel·les aposta per una reducció “gradual” del dèficit i el deute per evitar “matar” el creixement i la inversió