Economia

Factorenergia obre una filial a Bulgària

La comercialitzadora elèctrica catalana continua la seva expansió internacional, després de ser present a Mèxic i Portugal

La comercialitzadora d’energia Factorenergia ha constituït una filial a Bulgària, que operarà en els mercats d’electricitat, el gas natural i l’autoconsum.

Factorenergia entra al país just en el moment que està iniciant la liberalització del seu mercat energètic. Aquesta filial s’ha constituït junt amb socis locals, entre els quals hi ha la família de l’ex davanter del FC Barcelona, Hristo Stoichkov.

L’aterratge a Bulgària respon a la línia estratègica de l’empresa catalana d’expandir-se pels mercats de la UE d’Europa Oriental, on pot posar en valor la seva adquirida des de la seva fundació, el 1999. Cal recordar que Factorenergia ja és present als mercats de Mèxic, on el 2017 va constituir una companyia amb socis locals, i Portugal, on el 2019 va adquirir una participació majoritària de la comercialitzadora elèctrica Enforcesco.

Com explica Emili Rousaud, CEO i fndador de Factorenergia, “l’entrada al mercat búlgar té una notable importància estratègica dins de l’expansió internacional de la companyia i se suma a la nostra presència a Mèxic i Portugal.”

Factorenergia proporciona actualment electricitat i gas natural a més de 70.000 empreses i milers de llars a tot el territori de l’Estat. Representa més de 3.000 productors d’energies renovables i comercialitza energia renovavble certificada per la CNMC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia