Economia

El Fórum Gastronòmic tanca les portes per sobre dels 12.000 visitants

El Fòrum Gastronòmic de Girona tanca aquest dimecres les portes superant els 12.000 visitants, una crescuda de 2.000 persones més en comparació amb l’any passat.

Aquesta crescuda se suma a la desena d’expositors més que hi havia aquesta edició en comparació amb el 2023. En l’última jornada del congrés culinari s’ha parlat dels productes de cinquena gamma per a l’hostaleria, plats cuinats que s’ofereixen als establiments perquè els afegeixin a la carta. Alguns cuiners han explicat la seva experiència en la reconversió de restaurants a obradors. Aquests els han permès tenir una feina més regular tota la temporada i horaris més estables.

El director de continguts Salvador Garcia-Arbós, ha fet balanç d’aquesta edició i ha remarcat que aquest ha estat un Fórum “de continguts”. Amb aquest objectiu, explica Garcia-Arbós, hi ha hagut "canvi de format" aquest any: “No es tractava tant de portar noms”. La presència de grans cuiners consolidats, però, no s’ha trobat a faltar perquè també hi han tingut el seu protagonisme. “Per aquests continguts que hem preparat hem tingut el compromís i la col·laboració de grans restaurants. Els hem demanat que vinguessin a parlar de temes que creiem que interessen”, ha manifestat.

També ha fet notar l’encaix que s’ha trobat als joves cuiners: “Hem fet dues menes d’assemblees de joves cuiners, que molts cops no tenen projecció als mitjans, perquè parlessin de les seves inquietuds”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]
ECONOMIA

La Xina reaviva la guerra comercial amb la UE amb una investigació antidúmping

BARCELONA

Les botigues de les zones més turístiques ja poden obrir els diumenges

Barcelona

Circuits en funcionament

L’Hospitalet de Llobregat

Fer obsolet el residu

Barcelona
Mar Reguant
Economista i premi nacional de recerca al talent jove de la FCRI

“L’energia barata ja hi és, però cal repartir millor els beneficis”

Barcelona

Casa Jové celebra 150 anys amb l’entrada a Tarragona

Barcelona

Recreacions virtuals de cors perquè els cardiòlegs assagin

Barcelona
Contra xifrada
Anna Pinter Pla

Un bon àpat per la inclusió

Torroella de Montgrí

Jornada per aprofundir en el turisme inclusiu al Baix Empordà

Torroella de Montgrí