Més de 300 persones es concentren a la porta d'Ercros a Flix contra l'ERO

Els treballadors de la planta d'Ercros a Flix van tornar a expressar ahir el seu rebuig a l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que ha presentat el grup químic i que afecta 75 empleats de la Ribera d'Ebre. Més de 300 persones, entre treballadors i familiars, es van concentrar ahir al migdia a la porta de la fàbrica, on es van dedicar a penjar pancartes en contra dels acomiadaments. «Hem invitat la població a fer pancartes de rebuig a l'ERO i la resposta ha estat molt bona, n'hi ha moltes aquí a la fàbrica però també pels balcons del poble», va explicar el president del comitè d'empresa d'Ercros a Flix, Jaume Prunera. Dilluns els treballadors es tornaran a concentrar a la porta de la fàbrica i dimecres s'ha previst fer una altra concentració de treballadors a totes les plantes del grup; un acte previ a la reunió dels sindicats amb la direcció d'Ercros de dijous que ve per negociar l'ERO. «Els delegats sindicals ens manifestarem a Barcelona coincidint amb aquesta reunió», va dir el president del comitè d'empresa d'Ercros a Flix.

Vot nul

L'assemblea de treballadors d'Ercros ha proposat als veïns de Flix que el pròxim 7 de juny quan vagin a votar posen una papereta amb el text: «No als acomiadaments.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.