La Ribera d'Ebre aprova una moció de suport als empleats d'Ercros i Inquide

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha aprovat, per unanimitat, una moció de suport als treballadors d'Ercros i Inquide. El text de la moció rebutja la manera com les dues empreses químiques han presentat els acomiadaments, sense cap possibilitat de negociar amb els respectius comitès d'empresa. L'ERO d'Ercros a Flix afecta 75 treballadors, i en el cas d'Inquide, l'empresa tancarà la fàbrica i acomiadarà els 33 treballadors que té en plantilla.

D'altra banda, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre reclama el suport del govern de la Generalitat per mantenir l'estructura productiva de la comarca. És per això que exigeix a Treball que resolgui els ERO amb el màxim rigor possible. També reclama a l'administració un pla de xoc urgent per fomentar les inversions empresarials, de manera que es compensen els llocs de treball que es perdran a Flix. Dimarts que ve hi haurà una reunió del consell d'alcaldes de la Ribera, que reclamarà un pla de dinamització comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.