Economia

Els CELS insta els ajuntaments dels Serrans a donar suport a l'agricultura

El Centre d'Estudis també ha lliurat una sol·licitud davant la conselleria que gestiona Maritina Hernández

El Centre d'Estudis la Serranía ha cursat a tots els ajuntaments de la comarca, una sol·licitud perquè tinguen a bé formular una moció on es demane a la conselleria d'Agricultura mesures per tal d'evitar la progressiva caiguda de la renda dels professionals de l'agricultura i per recuperar el maltret endeutament del sector.

Aquesta associació voluntària de persones preocupades per la millora de la qualitat de vida dels habitants d'aquesta comarca oblidada, sol·liciten que es tinga en compte que la renda dels agricultors i ramaders ha baixat en més d'un 3,4% segons les primeres estimacions, mentre que a nivell europeu ha pujat en un 6,7%.

També es demana que s'arbitren solucions al problemes que s'originen en la cadena agroalimentària, per tal d'evitar abusos de poder en les relacions contractuals que s'estableixen.

Finalment, el CELS ha demanat els ajuntaments de la comarca que insten el govern valencià perquè fixe les ajudes directes a un sector que històricament sempre s'ha oblidat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.