Economia

Ibi posa en marxa el seu Quadern de Vendes

Es tracta d'un document que mostre els avantatges competitius que qualsevol empresa pot tenir per establir-se a Ibi

Amb l'objectiu d'incrementar i facilitar la implantació de noves empreses al municipi d'Ibi, així com recolzar la sortida de la indústria a l'exterior, la regidoria d'Indústria i Ocupació ha engegat l'elaboració del Quadern de Vendes d'Ibi.

Es tracta d'un document que mostre els avantatges competitius que qualsevol empresa pot tenir per establir-se a Ibi, no només quant a comunicacions i infraestructures, sinó també per la ubicació en un entorn que compta amb una infinitat de proveïdors que poden completar tot el seu procés de producció.

«La importància de mostrar Ibi com a destinació d'inversions, no és una proposta aïllada que se'ns haja ocorregut , les xifres demostren que existeix una tendència clara d'inversió estrangera en la nostra autonomia, havent-se duplicat el passat any enfront de les dades de 2012», assegura Gloria Llinares, regidoar d'Indústria i Ocupació de l'Ajuntament. La regidora continua afegint que «per això hem de preparar-nos per atreure aquesta inversió, no només amb aquest instrument que deixa patent l'enorme quantitat d'avantatges que suposa implantar-se a Ibi, sinó també a la planificació de nou sòl industrial, tema en el qual estan treballant els meus companys des del Departament d'Urbanisme”.

Per dur a terme aquest projecte, s'han realitzat nombroses reunions amb tècnics de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial -antic IMPIVA-) que han estat els responsables de l'elaboració del projecte Quadern de vendes de la Comunitat Valenciana en la seua globalitat. El mateix va ser presentat a València, estant presents tant l'alcalde d'Ibi , Rafael Serralta, com la regidora Gloria Llinares, sent l'únic alcalde de la província d'Alacant que va assistir al mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]