Economia

Martí Sistané ha estat escollit nou president de l'Adepg

L'assemblea general de socis de l'Associació d'Empresaris del Penedès i el Garraf (Adepg) va escollir Martí Sistané com a nou president de l'entitat per als quatre anys vinents. Sistané liderarà l'entitat juntament amb Francesc Güell, Anna Cols, Conxi Martínez i Ramon Novell, que seran vicepresidents.

Martí Sistané té 56 anys i resideix a Sant Pere de Ribes. És consultor d'empreses especialitzat en les àrees de màrqueting estratègic i financial management. Ha cursat les carreres de ciències empresarials i administració i direcció d'empreses. Ha desenvolupat diversos càrrecs directius en empreses del sector editorial, financer i bancari. Des de l'any 2009 és fundador i director de la consultora d'empreses Proment Consulting.

En els darrers dos anys Martí Sistané ha participat activament en la comissió d'estratègies, la comissió financera de l'Adepg, i ha format part de la junta directiva de l'entitat. També forma part de la iniciativa Adepg Advising, de suport als iniciadors d'activitat i orientació a la nova empresa. A més, ha format part de la xarxa consular de l'Adepg a Sant Pere de Ribes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia