Esports

Banyeres de Mariola acull la IX prova del circuit «Ducross Xtremme» autonòmic

Organitza aquesta convocatòria el Club de Triatló d'aquesta localitat de l'Alcoià

Agres organitza un triatló que puntua per al circuit «Xitxarra»

El Club de Triatló Banyeres de Mariola organitza el diumenge 9 de novembre la IX edició del «Ducross Xtremme», prova puntuable per al campionat autonòmic de l'especialitat.

A partir de les 8.30 hores del matí de diumenge en els voltants del poliesportiu municipal Valor es donaran cita els vora de 250 duatletes inscrits que hauran de cobrir el primer tram de 5,3 km de cursa a peu, els 19,5 km en BTT i els 3,3 km de nou de cursa a peu que discorreran pel circuit habilitat per paratges propers a la població.

I Trail Les Caves

També per al diumenge 9 de novembre, i partir de les 9 del matí, el Centre Excursionista Les Caves d'Agres organitzarà el I Trail Les Caves, setena i darrera prova puntuable del circuit Xitxarra Trail 2014, que recorre les comarques de l'Alcoià, El Comtat i la Vall d'Albaida.

La prova d'Agres, d'aproximadament 25 km i 1200 m de desnivell positiu, començarà i acabarà a la plaça de l'Assut d'Agres i transcorrerà pels pobles d'Agres, Alfafara i bona part de la Serra de Mariola, on hauran d'ascendir al cim del Montcabrer (1390m).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia