Esports

Vicente Juan García pren el repte de preparar la marató més exigent del món

Es tracta de la ultramarató Badwater 135 que es disputarà el mes de juliol als Estats Units

Una llarga preparació és la que té per davant l'ultrafondista i bomber villener Vicente Juan García per complir el seu gran objectiu de 2015. Després de guanyar el Gran Slam 4 Deserts en 2012 i completar el Gran Slam 5 Continents el passat any, la ultramarató Badwater 135 està catalogada com la carrera més extrema del planeta. La prova se celebra en el mes de juliol a Estats Units sota temperatures extremes que poden arribar fins als 49 graus a l'ombra.

La carrera cobreix la distància de 217 km sense escala des de la Vall de la Mort fins a la Muntanya Whitney, sent la sortida en l'elevació més baixa a Amèrica del Nord, a 85 metres sota el nivell del mar, i acabant en el punt més elevat, a gairebé 2.530 m. Així doncs, l'exigència serà màxima, tant física com a psicològica, per a una prova que s'han presentat 4.500 sol·licituds i només un centenar han estat els escollits.

Segons Vicente Juan, «Badwater 135 és aquest gran repte que impressiona i que portava en el cap des de fa temps, per tota la seua història i per la dificultat extrema de la prova. Anem a necessitar el millor de nosaltres físicament i també a nivell mental. Hi haurà moltes hores per pensar en la meua gent, en la família, en totes les persones que em recolzen dia a dia»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia