Barça

Albiol reconeix que no entén la sanció de la UEFA per les estelades

El Punt Avui Televisió emet aquest vespre a les 20.40 hores una entrevista amb el líder del PP al Parlament

El dirigent popular assegura que no li agraden les estelades al camp, però tampoc li generen “cap trauma”

El líder del PP de Catalunya al Parlament, Xavier García Albiol, ha admès que no acaba d'entendre per què la UEFA sanciona l'exhibició de banderes estelades als camps, però recorda que es tracta de la decisió d'una entitat privada “al cent per cent”.

L'exalcalde de Badalona ha fet aquesta valoració en una entrevista conduïda pel director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo, que El Punt Avui Televisió emet aquest divendres al vespre, a les 20.40 hores .

“A mi no m'agrada que la gent vagi al camp de futbol amb una estelada, però això no em genera cap trauma. No m'agrada, però això no vol dir que hagi d'impedir l'entrada a cap persona al camp perquè porta una estelada”, ha reconegut.

García Albiol ha afegit que no acaba de veure “quins són els motius des del punt de vista d'organització que justifiquen que la UEFA es posi a sancionar” aquesta qüestió. “Però no perdem de vista que es tracta d'una organització privada al cent per cent”, ha apuntat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia