Barça

Interior no veu motius per suspendre el Madrid-Barça però les mesures de seguretat seran “intensíssimes”

Fernández Díaz avança que es desplegaran efectius policials als voltants del Santiago Bernabéu i als transports públics

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández, ha avisat que el partit que enfrontarà aquest dissabte el Reial Madrid amb el FC Barcelona al Santiago Bernabéu tindrà una operació de seguretat “intensíssima”. Preguntat per si és possible la suspensió del duel, ha dit que ara mateix “no es donen objectivament les condicions per anul·lar-lo”.

En unes declaracions a RAC 1, ha avançat que la Comissió contra la Violència a l'Esport previsiblement qualificarà el partit d'alt risc durant la reunió que farà aquest dimecres a la tarda.

Fernández ha detallat que el partit tindrà “molts molts reforços de seguretat” i agents que controlaran no només els accessos directes a l'estadi, sinó també els voltants i els mitjans de transports.

El ministre ha dit entendre “la psicosi” i la por que poden tenir els aficionats, però ha fet una crida a la calma i ha assegurat que l'operació serà àmplia i professional



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia