Espanyol

L'Espanyol, un projecte creat pas a pas

Espera. L'Espanyol afronta l'última setmana a Peralada encara sense haver definit l'arribada d'alguns reforços

L'Espanyol 2012/2013 va modelant-se a poc a poc. Encara lluny d'una maduresa futbolística adient, l'equip se centra a agafar càrrega física. Pochettino està conforme però inevitablement ansiós de poder lligar tots els caps d'un nou projecte que espera incorporacions, un lateral esquerre i un davanter de referència que es presumeixen capitals per afrontar amb garanties la competició.

“És una situació amb la qual convivim cada any”, explica resignat Pochettino. “Normalment, el que veiem en la pretemporada s'assembla poc al que succeeix després a l'inici de curs, però hem d'adaptar-nos, sempre esperem treballar amb un equip tancat, però tots els entrenadors estem en la mateixa situació”, hi afegeix.

Ara mateix, les negociacions per Joan Capdevila i per Felipe Caicedo són les més fermes que té el club entre mans, però cap no està en una fase imminent. Pel lateral de Tàrrega tot sembla que s'acabarà arribant a bon port, però en cap cas el Benfica facilitarà les coses.

El club lisboeta, malgrat que no va haver de pagar traspàs per Capdevila, que havia acabat contracte a Vila-real, pretén percebre uns 300.000 euros pel seu traspàs, una xifra que l'Espanyol podria estar disposat a assumir, però no amb qualsevol fórmula de pagament.

L'incendi altera la jornada

Pochettino va concedir el segon dia lliure a la plantilla des que estan concentrats a l'hotel Peralada. Però el plàcid dia previst va quedar enterbolit pel gran incendi que va afectar l'Empordà. Els jugadors van tenir problemes per tornar a la concentració pels talls de carreteres, però finalment van arribar tots 25. L'Espanyol no havia informat en el moment de tancar aquesta edició si Pochettino i el president, Ramon Condal, havien pogut arribar a l'hotel. L'Espanyol es va voler solidaritzar amb els afectats, ja que el club fa una dècada que està molt vinculat a les terres empordaneses, des que prepara la pretemporada a Peralada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.