El Vila-real no falla contra el Racing i ja mira cap a Europa (2-0)

Dos gols dels davanters Joseba Llorente i Giuseppe Rossi van permetre al Vila-real tancar l'any de la millor manera: entre els deu primers classificats, allunyat definitivament de la zona de descens i en plena projecció que li permet somiar en les places europees, l'objectiu dels grocs a final de temporada. L'equip de Valverde va obtenir la tercera victòria consecutiva en la lliga contra un Racing que només va inquietar quan va rebre el primer gol. Els locals, però, van ser mereixedors d'un triomf que hauria pogut ser més ampli si no hagués estat per les bones intervencions del porter Coltorti.

VILA-REAL
2
RACING
0
VILA-REAL:
Diego López, Venta, Godín, Marcano, Capdevila, enna, Bruno, Cani (Cazorla, 60', Pires, Rossi (Fuster, 73') i Llorente (Nilmar, 77').
RACING DE SANTANDER:
Coltorti, Morris (Oriol, 81'), Henrique, Marc Torrejón, Cristian, Pedro Munitis, Colsa, Lacen, Oscar Serrano (Arana, 58'), Xisco i Tchite (Geijo, 58').
GOLS:
1-0 (50') Llorente i 2-0 (71') Rossi.
ÀRBITRE:
Miguel Ángel Pérez Lasa (Comitè basc).
T.G.:
Javi Venta, Munitis, Colsa, Torrejón i Morris.
T.V.:
Cap.
COMENTARI:
16.000 espectadors al Madrigal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.