EUROPA LEAGUE

SETZENS DE FINAL (SORTEIG)

El Vila-real, el més malparat del sorteig de setzens de l'Europa League

El Vila-real va ser el principal damnificat del sorteig de setzens de final que es va dur a terme ahir a Nyon (Suïssa). Els de la Plana Baixa han quedat enquadrats amb el Wolfsburg, vigent campió d'Alemanya i que va caure eliminat en l'última jornada de la lliga de campions. Tot i no estar en el mateix nivell que l'any passat, els alemanys han deixat palès que són un equip perillós, capaç de fer front a qualsevol rival del continent, com és el cas del Manchester United, al qual va tenir contra les cordes a Old Trafford en el partit de la Champions.

El conjunt que entrena Ernesto Valverde s'està mostrant especialment vulnerable en defensa aquesta temporada, un fet que els pot passar factura contra un rival que destaca per la contundència dels seus davanters Edin Dzeko i Grafite.

L'Atlético, contra Rijkaard.

Tampoc ho tindran fàcil els colchoneros. El Galatasaray de Frank Rijkaard ha superat amb solvència el seu grup com a primer i, a diferència de la temporada passada, està lluitant pel títol en la lliga turca amb el Fenerbahçe i el Kayserispor.

L'Athletic i el València, contra belgues.

Els bascos s'hauran de veure les cares amb l'Anderlecht, que és líder destacat de la lliga belga. Els de Brussel·les han millorat molt respecte a l'any passat i, a més, disposen del jove Romelu Lukaku. Amb només 16 anys, el davanter s'ha convertit en una de les grans sensacions del futbol europeu a còpia de gols.

Més assequible hauria de ser l'eliminatòria per al València. Tot i estar segon en la lliga belga, el Bruges no hauria de ser un rival preocupant per a l'equip d'Unai Emery.


Els grocs es veuran les cares amb el Wolfsburg, que és el campió d'Alemanya i ve de la Champions



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.