El Sabadell salva un punt a Alcoi gràcies a uns últims minuts bojos quan el partit ja estava perdut (2-2)

Es podria dir que al Sabadell se li va aparèixer la Moreneta a Alcoi –pel gol de Juvenal que els va donar vida–, o bé que va ser la fe dels arlequinats que va obrar un petit miracle al Collao, culminat per un exjugador del Terrassa com Blas en l'última acció del partit.

La primera meitat va ser força equilibrada, amb ocasions per les dues bandes i amb els dos porters –De Navas i Maestro– a un bon nivell. Però la falta directa que va clavar Fernando Martín en el minut 35 va fer molt de mal als arlequinats, que fins i tot podrien haver encaixat el segon abans del descans. La segona part va ser molt avorrida, i tota l'emoció la van deixar fins al final. Abans, però, Xavi Molina va veure la segona groga (66'), encara que el Sabadell no ha va saber aprofitar. Fins i tot Diego Jiménez va marcar el 2-0 (85'), i quan semblava tot perdut va aparèixer Juvenal, que amb un xut a l'escaire va tornar a fer entrar el Sabadell en el partit. I al final, Blas va fer el més difícil, el 2-2.

ALCOIÀ

2

SABADELL

2

ALCOIÀ:

Maestro, Barrena, Joan Castillo (Berna, 61'), Fernando Martín, Carrión, Diego Jiménez, Alcolea, Xavi Molina, Adrià Granell (Jonathan, 74'), Luis Gil i Víctor Curto (Pau Franch, 62').

SABADELL:

De Navas, Chapi (Jesús Milan, 80'), Pelegrí, Agustín, Bermudo, Blas, Robles (Pepe Castell, 71'), Puigdollers (Fran, 61'), Roberto Morales, Juvenal i Arnal.

1-0 (36') Fernando Martín. 2-0 (85') Diego Jiménez. 2-1 (89') Juvenal. 2-2 (92') Blas.