2a DIVISIÓ B

Ni Maestro (Alcoià)pot aturar la Grama a casa, que torna a guanyar (2-1)

Les dues cares de la Grama van quedar paleses un altre cop aquesta setmana. Fa set dies van sortir estovats de Logronyo amb un 3-0, i ahir van fer un partidàs a Santa Coloma contra l'Alcoià, que arribava com a quart classificat al Nou Municipal. La qüestió és que dels 25 punts que té la Grama, 23 els ha aconseguit a casa.

Ahir els de Toni Rovira van tornar a oferir la seva millor versió i si no hagués estat per un dels millors porters de la categoria, Fernando Maestro, el resultat hauria pogut acabar en golejada. En la primera part, el porter local Miguel Ramos també va tenir alguna intervenció de mèrit, però el que va dominar el matx va ser sempre la Grama. Els gols, però, no van arribar fins a la segona part. En el minut 56, Pedro va marcar amb un toc subtil fent bona l'assistència de Joaquín. El gol va deixar grogui l'Alcoià, que no va despertar fins que Alfaro va aprofitar un rebuig de Maestro per marcar a porteria buida (81'). Al final, el gol de penal de Jonathan –un penal més que discutible– va ser només una anècdota.

Dels 25 punts que tenen els colomencs, 23 els han aconseguit al Nou Municipal

GRAMENET
2
ALCOIÀ
1
GRAMENET:
Miguel Ramos, Toni Lao, Rubén, Jorge, Raúl, Nando, Joaquín (Expósito, 79'), Alfaro, Pedro (Eloy, 68'), Raúl Rodríguez (H. Zaragoza, 89') i Aarón.
ALCOIÀ:
Maestro, Barrena (Ufarte, 61', Fernando Martín, Joan Castillo (Jara, 71'), Jonathan, Xavi Molina, Diego Jiménez, Carpio, Adrià, Víctor Curto (Sergio Alcolea, 31') i Luis Gil.
1-0 (56') Pedro. 2-0 (81') Alfaro. 2-1 (86') Jonathan, de penal.
Herrero Arenas (col·legi aragonès).
Als locals Raúl Rodríguez, Miguel Ramos i Raúl; i als visitants Carpio i Dorronsoro (a la banqueta).