REGIONAL PREFERENT

Empat del Sant Hilari a Canovelles

El Sant Hilari va sortir amb molta força al camp, confiat del bon moment de l'equip. Fruit d'aquesta intensitat va arribar l'1-0, al primer minut de partit, en una vaselina de Criado. L'efecte sorpresa dels primers minuts, però, es va anar a apagant i el Canovelles va anar trobant el seu lloc al camp. Així, els locals aconseguirien el gol de l'empat en una acció molt protestada. No va quedar clar si en el xut d'Ezequiel que va significar l'empat la pilota va creuar la línia de gol totalment.

CANOVELLES-ST.HILARI 1-1

CANOVELLES: Morti, Just, Ortega, Gerardo (Sánchez, 72'), Matito, Cristian, Aniceto (Piñol, 64'), Ramos, Marcelo (Pera, 79'), Andreo (Ezequiel, 57') i Parra.

SANT HILARI: Jota, Litus, Youseff, Cabra, Pinto, Òscar, Carles (Cullell, 75'), Criado, Àngel Pau, Rossell (Iñaki, 89') i Iván (Palo, 65').

GOLS: 0-1 (1') Criado. 1-1 (45') Ezequiel.

ÀRBITRE: José Ramón Gallego. T.G.: Litus i Òscar (Sant Hilari) . T.V.: Parra (80') (Canovelles), per vermella directa.