REGIONAL PREFERENT

El Sant Hilari derrota el Palafrugell a l'últim minut

Un gol de Johnny al 92' dóna la victòria al Sant Hilari en el derbi

El Palafrugell no havia creat perill, però tampoc havia patit

En un derbi marcat per la intensitat i les ganes de victòria dels dos contendents, el Sant Hilari es va emportar els tres punts gràcies a un solitari gol quan el partit estava agonitzant.

Si bé és cert que tant Palafrugell com Sant Hilari van presentar batalla i no van amagar cap de les seves armes, el premi final per als sant hilariencs es pot considerar just, sobretot si tenim en compte que van ser els que més presència van tenir a la porteria rival, arribant-hi una vegada a la primera part i tres a la segona. Amb el pas dels minuts, a mesura que les cames dels protagonistes començaven a pesar, el matx es va anar endurint tot i que sense arribar a extrems violents.

Gol al límit.

Quan els dos equips es veien ja amb un punt al sarró, en el temps de descompte una pilota refusada fora de l'àrea pel porter Sepu va arribar a les botes de Johnny. Amb el meta avançat, el jugador del Sant Hilari només va haver de tirar-li la pilota per sobre per guanyar el partit.

SANT HILARI

1

PALAFRUGELL

0

SANT HILARI:

Jota, Litus, Youseff, Cabra, Pinto, Òscar, Generó (Johnny, 67'), Criado, Àngel Pau, Rossell (Palo, 81') i Carles (Iván, 60').

PALAFRUGELL:

Sepu, Vilà, Alsina, Pastor, Pitu, Gálvez, Raül (Frigola, 73'), Ponsa, Touray (Casagran, 62'), Carlos Martínez i Oriol (Moha, 62').

GOLS:

1-0 (92') Johnny.

ÀRBITRE:

Ginés Vázquez Pau.
T.G.:
Litus, Youseff, Òscar, Criado, Rossell, Johnny, Iván i el tècnic Xavi Ceballos (Sant Hilari). Sepu, Pastor, Gálvez, Pitu i Raül (Palafrugell).
T.V.:
Carlos Martínez (Palafrugell) (91') i Casagran (Palafrugell) (76'), tots dos per doble groga.

PÚBLIC:

Unes 100 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.