2a DIVISIÓ B

Victòria èpica del Gavà amb gol de Quino en el temps afegit (2-1)

Feia 11 jornades que el Gavà no guanyava, però la permanència és una utopia

Tot i que va acabar de la millor manera possible, l'enfrontament contra l'Sporting Maonès no va començar gens bé per al Gavà. Des dels primers minuts del matx, el conjunt visitant va posar Marcos a prova, i el 0-1 es palpava. El Gavà, en canvi, va aconseguir treure petroli d'una jugada que ni tan sols semblava perillosa. Creuant la pilota entre dos defenses, Manteca va servir el gol a Serramitja, que només va haver de posar la punta del peu per inaugurar el marcador. En la segona part, els de Jaume Bonet van oferir la millor imatge, però van ser incapaços de tancar el partit amb un altre gol. I en els darrers 20 minuts del matx, l'àrbitre García Cabrera va decidir prendre tot el protagonisme. A banda d'ensenyar targetes grogues a dojo, primer va expulsar Raducanu per protestar i després, quan el defensa Juan Carlos va desviar netament una pilota a córner, va xiular un penal a favor de l'Sporting Maonès (90'). Mario Mora va transformar la pena màxima, però quan el partit semblava dat i beneït, Quino va rematar de cap una centrada magnífica de Socías per fer el gol del triomf. Tres punts que per ara serveixen de poc al Gavà però que atorga a l'equip la injecció moral que necessitava.

GAVÀ
2
SPORTING MAONÈS
1
GAVÀ:
Marcos, Juan Carlos, Javi González, Alfred, Socías, Quino, Manteca (Sanou, 94'), Dani Guerrero, Céspedes, Serramitja (Eric, 88') i Raducanu.
SPORTING MAONÈS:
Eloi, Miquel Capó, Fullana (Mario Mora, 74'), Libo (Reynés, 74'), Mourad, Moyano (Raúl Vates, 61'), Guillem, Pedro Capó, Iray, Camacho i David Sánchez.
GOLS:
1-0 (33') Serramitja. 1-1 (90') Mario Mora, de penal. 2-1 (93') Quino.
ÀRBITRE:
García Cabrera.
T.G.:
Als jugadors locals Manteca, Serramitja, Juan Carlos, Socías i Alfred i al jugador visitant Camacho.