El Sant Andreu vol redreçar el rumb contra el primer botxí, l'Sporting Maonès

El Sant Andreu s'enfronta aquest matí a l'Sporting Maonès, el primer equip que va ser capaç de sumar els tres punts davant els andreuencs. Després de quatre jornades sense sumar els tres punts, els de Natxo González necessiten tornar a sumar de tres en tres per mantenir el marge davant l'Ontinyent i el Barça Atlètic i deixar gairebé encarrilada la classificació per a la fase d'ascens –si el Dénia hagués perdut ahir ja hauria pogut ser matemàtic–. «Guanyar es converteix en una necessitat i ho sabem. L'equip està molt motivat perquè necessita guanyar. El problema és que la necessitat sigui negativa i es converteixi en ansietat, tot i que estem molt tranquils. Fa uns partits en què se'ns estan ajuntant moltes coses, i hem de ser capaços de separar el que estem fent malament i el que estem fent bé», afirma el tècnic andreuenc, Natxo González. Per al partit d'avui, l'entrenador haurà de fer de nou canvis al centre del camp. A Pons i Dani Martí, que estan lesionats, s'hi afegeix Héctor Bueno, sancionat. Així, Luso podria ocupar novament la posició de pivot amb Xavi Moro, com ja ha fet algun altre cop. Morales, recuperat de l'esquinç al turmell, ha entrat en la convocatòria.

Crida a l'afició.
Natxo González és conscient que l'afició serà un factor important en aquest darrer tram de lliga. «Si guanyem tots els partits a casa som campions, i això en 180 minuts pot suposar un ascens a segona A. Ni la gent ni el club són conscients del que ens estem jugant. Al Narcís Sala hauria d'haver-hi sis mil persones en cada partit fins a final de temporada», destaca el tècnic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.