Empat del Sabadell a casa contra l'Alcoià en un molt bon partit (1-1)

David Pirri
ENTRENADOR DEL SABADELL
«No estem obsessionats amb la copa del Rei, ho tenim com un objectiu maco que volem aconseguir jugant a la nostra manera»

El Sabadell està fent gaudir força la seva afició en els últims partits a la Nova Creu Alta. Ahir no van poder guanyar, però com que els punts han passat a tenir una importància relativa, quan l'equip juga bé, el soci ho agraeix i marxa satisfet. L'Alcoià era el tercer equip seguit en zona de fase d'ascens que visitava el feu dels arlequinats, i els de David Pirri van oferir una bona imatge, i ahir fins i tot van aconseguir dominar el 90% del partit, i en la segona part van tenir ocasions de sobres per obtenir un 10 de nota, però l'empat final la va deixar en un 8 prou meritori.

Els 10 primers minuts van ser per a l'Alcoià, amb una rematada de cap de Luis Gil perfecta que De Navas va desviar a córner amb una estirada de mèrit (4'). El partit semblava que aniria per uns altres viaranys, però de seguida el mig del camp arlequinat (Puigdollers, Robles i Juvenal) es va fer l'amo i senyor de la pilota, i quasi no la van deixar. El domini dels locals fins al descans va ser total, amb Eneko i Blas molt actius, amb faltes laterals perilloses, però l'únic llançament a porteria el va fer Puigdollers amb un xut amb l'exterior des de fora de l'àrea molt ajustat al pal que Maestro va aturar (38'). Però en la segona part el porter de l'Alcoià va tenir moltes més ocasions per demostrar per què és un dels grans porters de 2a B.

En el primer minut després de la represa Juvenal va enviar una pilota al pal, com a prova que les coses havien canviat quant a la definició del domini dels arlequinats. Dues excel·lents centrades d'Eneko des de l'extrem esquerre les va esguerrar Maestro, primer desviant amb la punta dels dits quan Àxel ja hi posava el cap (59'), i després enviant a córner la bona rematada de cap d'Arnal (67'). L'1-0, però, va arribar en un córner que va provocar un aldarull a l'àrea i una rematada confosa que l'àrbitre va adjudicar a Joel (71'). Tot seguit hauria d'haver arribat el 2-0, però la falta directa que Puigdollers havia col·locat a l'escaire, Maestro la va espatllar amb una aturada espectacular. Però l'Alcoià va tenir uns instants de reacció, i va empatar. Primer Diego Jiménez va rematar un córner assajat sol des de la frontal i De Navas va haver de lluir-se (76'). I en la jugada següent l'àrbitre va xiular penal per unes mans involuntàries d'Eneko, que Víctor Curto va convertir en l'1-1. Però el Sabadell mereixia guanyar i va recuperar el pols del partit fins al final, però el marcador ja no es mouria més.

SABADELL
1
ALCOIÀ
1
SABADELL:
De Navas, Chapi Arnau, Àlex, Pelegrí, Agustín, Robles, Blas (Àxel, 46'), Puigdollers (Castell, 84'), Joel, Juvenal (Arnal, 66') i Eneko.
ALCOIÀ:
Maestro, Barrena (Alcolea, 75'), Carrión, Castillo, Berna, Xavi Molina (Javi Lara, 58'), Diego Jiménez, Carpio, Adrià Granell, Luis Gil (Pallarés, 65') i Víctor Curto.
1-0 (71') Joel. 1-1 (78') Víctor Curto, de penal.
Sagués Oscoz (col·legi basc).
Als locals Chapi, Pelegrí, Agustín, Joel i Eneko; i als visitants Barrena, Xavi Molina, Diego Jiménez i Berna.