2a DIVISIÓ B

L'Espanyol perd contra l'Alcoià i haurà de jugar la promoció (0-2)

L'Espanyol B no fa els deures i es jugarà sero no ser a segona B en la promoció

Dos gols en la recta final del primer temps van sentenciar els homes d'Òscar Perarnau

Òscar Perarnau
TÈCNIC DE L'ESPANYOL B
«Teníem l'oportunitat de salvar-nos i no ho hem fet. Depeníem de nosaltres i no hem sabut aprofitar-ho, i crec que hem perdut de manera merescuda»
«No hem sabut tenir tranquil·litat ni l'experiència que cal, i ho hem pagat»
Paco López
TÈCNIC DE L'ALCOIÀ
«Hem merescut guanyar aquí. Hem mostrat la bona imatge de tota la temporada i lluitarem per l'ascens amb tot mereixement»
Guillem Savall
JUGADOR DE L'ESPANYOL B
«No hem sabut guanyar i no hem estat fins. L'Alcoià ha mostrat per què està on està i la diferència que hi ha en la classificació s'ha vist avui»

Aproximadament un any després de l'ascens a segona divisió B, l'Espanyol B no va poder certificar la permanència en la categoria de bronze contra un Alcoià que es va imposar per 0-2 i optarà a l'ascens a la segona A.

Els d'Òscar Perarnau, després d'abandonar en les darreres dues jornades la zona de descens i promoció, on havien passat bona part de la temporada, havien de guanyar per no maleir cap carambola de darrera hora, però van ser incapaços de fer-ho i van veure com el Gramenet es guanyava el dret a continuar una temporada més a la segona B.

Malgrat els gairebé 2.500 periquitos que es van aplegar a les grades de Sant Adrià, no va semblar que els jugadors de l'Espanyol B s'hi juguessin la vida. Obligats a menjar-se el món, o bé per la pressió o bé perquè al davant tenien un dels millors equips de la categoria, els blanc-i-blaus no van oferir gaire futbol. A la graderia, l'interès era més escoltar la radio i saber què passava a Santa Coloma que no pas què passava al rectangle de joc de Sant Adrià. A l'equador del primer temps s'avançava la Grama i la por feia acte de presència de manera simultània amb la primera ocasió de l'Alcoià. Fernando Martín va rematar un córner que per centímetres no va ser gol.

D'una centrada de Dídac Vilà va arribar la jugada més destacable dels blanc-i-blaus. El descans s'apropava, però cinc minuts fatídics van condemnar l'Espanyol B. Una falta d'Alcolea picada amb una rosca mortífera va sorprendre Víctor Ibáñez, i minuts després va ser batut per Víctor Curto, culminant un contraatac que trencava del tot la corda de salvació a la qual s'aferraven els locals.

En la segona part, l'Alcoià va plantar un mur impenetrable malgrat els canvis ofensius que havia fet Perarnau.

I l'esperança que l'Sporting Maonès donés un cop de mà no va arribar. Un cop al vestidor, dos minuts després d'acabar el matx, els jugadors van saber el resultat a Can Peixauet i el seu destí: els espera una promoció de salvació a cara o creu.

ESPANYOL B
0
ALCOIÀ
2
ESPANYOL B:
Víctor Ibáñez, Brachi (Tello, 63'), Tito (Luismi, 76'), Savall, Dídac Vilà, Juanjo, Òscar Sielva, Tai (Max, 57'), Gabri, Javi López i Álvaro Vázquez.
ALCOIÀ:
Maestro, Xavi Molina, Castillo, Fernando Martín, Carrión (Ufarte, 59'), Alcolea, Diego Jiménez, Carpio (Berna, 63'), Víctor Curto (Javi Lara, 71'), Adrià i Pallarès.
GOLS:
0-1 (41') Alcolea. 0-2 (44') Víctor Curto.
ÀRBITRE:
Gordillo Aguilar.
T.G.:
Al local Tai i al visitant Carrión.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Unes 2.500 persones. Es va guardar un minut de silenci per la mort de l'avi de Marc Pedraza.

No va faltar ningú a Sant Adrià

Les grades de Sant Adrià van estar més plenes que mai a la recerca d'una salvació que va resistir-se. El president, Daniel Sánchez Llibre, i diversos consellers i el directiu responsable del futbol de base, Antonio Morales, van encapçalar una llotja amb un overbooking de tals dimensions que va obligar diversos jugadors del primer equip i del filial, com ara Julián López de Lerma i Víctor Ruiz, a seguir el partit des de la zona de premsa. Mauricio Pochettino tampoc va voler perdre's el transcendental partit del filial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.