REGIONAL PREFERENT

El Sant Hilari perd i ho té d'allò més complicat

El Sant Hilari va tornar a perdre de manera clara i està a punt de dir adéu a la regional preferent. L'equip de Xavi Ceballos va fer un dels pitjor partits de la temporada i va cedir contra un Vic que va estar molt més encertat de cara a porteria. Els osonencs van saber aprofitar les ocasions de gol que se'ls van presentar i van acabar jugant a plaer contra un Sant Hilari que només era capaç de posar-hi voluntat. El primer gol va arribar en el minut 25, obra de Comas. Caldria esperar a la segona part perquè el Vic sentenciés (Trull, 70', i Gorka, 85').
VIC
3
SANT HILARI
0
VIC:
Ochoa, Roger, Xevi, Dot, Oli, Gorka, Comas, Conill (Marc, 78'), Pi (Vaquer, 60'), Coll (Berrocal, 78') i Trull (Montal, 76').
SANT HILARI:
Alexis, Litus, Youseff (Johnny, 57'), Cabra, Pinto, Criado, Generó (Raül, 55'), Ibarzábal (Miguelón, 74'), Àngel Pau, Rosell i Iván.
GOLS:
1-0 (25') Comas. 2-0 (70') Trull. 3-0 (86') Gorka.
ÀRBITRE:
Manel Baños Martín.
T.G.:
Roger, Coll i Trull (Vic). Cabra, Criado, Ibarzábal (Sant Hilari).
T.V.:
Litus (Sant Hilari) (88'), per doble groga. Àngel Pau (Sant Hilari) (90'), per doble groga. Toni Rosell (Sant Hilari) (90'), per vermella directa.
PÚBLIC:
Unes 150 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.