3a DIVISIÓ

VILAJUÏGA

La porta del Vilajuïga és oberta

Dinou dels trenta-cinc jugadors que han tingut minuts a tercera han deixat l'equip

Jose Hernández segueix Abraham al Base Roses, que vol evitar el descens a 2a regional

La curiosa experiència del Vilajuïga a tercera divisió viu els últims episodis. L'equip està virtualment descendit i acabarà la lliga amb tanta dignitat com pugui. I amb els jugadors que li quedin, perquè la porta no ha estat mai tancada. L'últim a marxar és Jose Hernández, que es va entendre amb el Base Roses, com va fer uns dies enrere Abraham. El conjunt rosinc, que va pujar de tercera a primera regional en dos anys amb Napo Cayuela, lluita per evitar el descens, i Cayuela els vol donar un cop de mà.

Amb Jose Hernández, ja són 19 els jugadors que han deixat el Vilajuïga després d'haver jugat a tercera aquesta temporada. El tècnic ha alineat 35 jugadors i més de la meitat ja són fora. A més, Carrillo i March van marxar al cap d'un mes i mig del començament de lliga, sense haver arribat a debutar.

LA PLANTILLA

Han marxat:
Masip (Barça B), Jose Hernández i Abraham (Base Roses), Vilarrodà i Bazán (Roses), Carreño (Parets), Miki Soler (Ripoll), Enzo i Rubén Roca (Vilamalla), Casanova (Empuriabrava), Litus (Sant Hilari), Alcaina (Calasparra), Joaquín (Peralada), Camacho (Santa Llogaia), Marquitos (Figueres), Yari (Eldenc B), Piñero (Llançà) i Borja Simon i Dani Haro.
Continuen:
Víctor, Mabil, Zou, Bassols, Txiqui, Chacón, Dani Òscar, Albert Garcia, Robert, Richard, Èdgar Simon, Èric Quesada, Iñaki, Tibu, Dani Fàbregas i Jordi Sánchez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gavi, a tota màquina

BARCELONA
 

I si Messina no continua a Milà?

BARCELONA
 
 

Un adeu dels que dolen

BARCELONA
 

Els favorits Celtics contra els Mavs de Doncic i Irving

barcelona
 

Perfeccionant el mur

Girona
 
Gonzalo Pérez de Vargas
Porter del Barça

“Hi ha molts motius per confiar en aquest equip”

sant joan despí
 

Ja és part del cor

Girona