Toni, Oriol, Ferri, Fernando, Armengol, Mercader, Calvet, Andreu, Santi Acedo (Mendoza), Ike i Nando.

Christian, Dani, Gómez (Bernad), Juan Carlos (Valero), Forcadell, (Castaño), Guzmán, Jordi (Segura), Eitan, Adri, Triguero i Ton (Christian Priego).

1-0 (35') Ike. 1-1 (56') Jordi.

ÀRBITRE:

Guzmán Ruiz.
T.G.:
als locals Fernando i Mendoza; als visitants Gómez, Forcadell, Valero i Castaño.
T.V.:
cap.

El Catllar no va poder passar de l'1-1 contra el Viladecans, en un duel molt igualat. El resultat més just va ser un empat, ja que tots dos conjunts van realitzar un gran partit, dedicant-se exclusivament a jugar a futbol i deixar jugar el rival.

Un enfrontament molt net en què els locals es van avançar en el marcador amb un gran gol d'Ike en el minut 35. Amb l'1-0 es va arribar al descans, però després de la represa el Viladecans va sortir molt fort. Decidits a igualar el partit, els visitants van empatar mitjançant un gol de Jordi (56'). En la recta final, cap dels dos conjunts va aconseguir decantar un matx molt igualat.